Ataköy Ortaokulu

Vizyon: • Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, • Çağdaş, demokratik ve lâik • Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, • Değişim ve gelişime açık • Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, • Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, • Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen • Yaratıcı ve üretken, • Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, • Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, • Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.

Misyon: • Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri • Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri • Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri • Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.

Başarılar: 1. 2021 Mart ayında Afyonkarahisar İl Müftülüğü´nün tertip ettiği ´´On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal´´ temalı ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında 6. sınıf öğrencilerimizden YILMAZ TAN 3. olmuştur.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (272) 216 21 67

WEB - https://afyonatakoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ataköy Mahallesi Ataköy okul sk. No1 İç Kapı No1 Merkez / Afyonkarahisar

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Şehir merkezinde Ataköy(öğretmen evleri) dolmuşları ile ulaşım sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6 km